Parmak İzi Tanıma-Çelik Kapı Çelik Kapı Modelleri Kapı Modelleri

2 Aralık 2009 Çarşamba

Parmak İzi Tanıma

Parmak İzli İthal Doğal Kaplama Tik Çelik Kapı

A-IK 141 Zeytin / Olive

Parmak İzi Tanıma

Kapının dış yüzüne ankastre olarak yerleştirilmiş parmak izi okuma modülü, 500 DPI optik okuyucu sensör yoluyla çalışıyor. 3 tanesi yetkili (master) parmak olmak üzere toplam 1900 parmak izini hafızasında tutabiliyor. Kullandığı parmak izi değerlendirme algoritmasıyla dünya çapında ödül almıştır. Yeni parmak izi öğrenme ve parmak izi tanıma işlemlerini 1 saniyede yapabilmesiyle öne çıkan modül, çocuk parmakları, yaşlı parmakları ve bayan parmaklarında yüksek performans çiziyor.

Aynı zamanda kapıya içerden ve dışardan görülmeyecek şekilde monte edilen alarmı ile size yüksek güvenlik sunar.

Uzaktan Kumanda

Kullanıcılar, sistemi parmak izinin yanında uzaktan kumanda ile de kontrol edebiliyor. Telekomünikasyon Kurumu onaylı 433,92 MHz’de çalışan uzaktan kumandalar, değişken (rolling) kod teknolojisi ile üretiliyor. Bu teknoloji, kumandanın her kullanılışında farklı bir kod gönderilmesini sağlıyor. Bu sayede kumandanın gönderdiği kod kötü niyetli kişilerce çalınsa bile aynı kodla cihaz bir daha çalışmayacağı için çalınan kod hiçbir işe yaramıyor.

Uzaktan kumandanın butonlarına yanlışlıkla basılması durumunda dairenin kapısının açılmaması için, uzaktan kumandaların çalışması kapı üzerinde bulunan aktivasyon butonuna basma şartına bağlanmış durumdadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder